JUSTIN BIEBER

ASSÅ FYFAAAN!!! Jag är heelt mållös! Jag var och såg Justin Bieber ikväll på Globen. Och asså det var typ de bästa jag sett i mitt liv! Fyfan vad han är BRAA!! Rösten är lite fuckad, och jag är typ döv. Men jävlar vad värt det var! Skulle se konserten flera gånger igen om jag bara kunde...
<3BIEBER<3


Idol 2013

I lördag så följde jag och Johanna med Matilda in till globen, för hon skulle söka till idol. Klockan 06.45 gick jag upp och så åkte 07.30. Vi stod och köade i ca 7 timmar i regnet ända tills vi var typ 20 meter från ingången. Då kommer en TV4-gubbe och ropar: "ja, det är jättemånga som söker idag, så alla ni som är kvar kommer inte hinna söka idag, utan ni får komma in och registrera er och komma tillbaka imorgon istället!" Så det sög ju. Då fick vi köa i typ 40 min till, så kunde Matilda registrera sig och sen fick vi bara åks hem igen. Värt va?

Juste, jag hittade en morot som såg lite ut som en penis också


Jag dör

 
HAHAHA DET HÄR ÄR DET BÄSTA NÅGONSIN! Kärlek till Liam Payne ♥
kollakollakollakollakollakollakolla

Påsklov

Detta lov spenderades först hemma. Umgicks lite med Amanda. Sen så åkte jag upp till Norrland! -Underbart. Jag, Julia och Jan åkte upp. Körde skoter, pimplade, grillade och bara myste. Det var skönt att bara ta det lugnt detta lov. Och så är det skola igen imorn. Fan.


RSS 2.0