"Jag ser lite ut som en potatis"

Skypeade men johanna en stund ikväll, det var kul att prata med henne igen. Fy vad jag saknar henne.


Nästan helg ju

Idag har vi repat till julkonserten, vi har endast två rep kvar då den är nästa helg :s men jag är taggad! På engelskan satt vi och ritade våra hjärnor och det kändes lite sådär dagisaktigt med alla färgpennor, men det var mys. Åkte in till centrum med Malin och Nanna, åt lite och tittade runt efter klänningar :) 

Hejsvejs



NT-veckaaaan

I måndags märkte man snabbt att det nu var NT veckan på rudis. Korridorerna är pyntade, natur och teknik treorna är galna och det är extrapris på en Cola + en pärlboll i kafeterian lol. 
Idag hade jag fysikprov. Helvete vad svårt det är. Jag fattar typ ingenting. Så jag var hemma runt tolv, åt lite lunch, tittade på vänner och sov. 
På fredag är det NT show och sen på söndag är det första advent! (Tror jag)

Hejdå

Naturkorridoren :))))

Mitt skåp som var pyntat lol




Schtekarns VIP hörna

På fysiklektionen kom typ halva rudbeck in i vårt klassrum

Bomans minnesplats <3




Tisdag

Är man bra eller? Det första jag gör när jag är påväg till bussen är att halka i leran. Så idag har jag gått runt med leriga ben i skolan och det var lagom kul. Repeterade till julkonserten på musiken vilket alltid är lika mysigt! Sen efter skolan tränade jag och Nanna, sen åkte jag hem och ja resten är inte speciellt intressant. FAST IMORN BLIR DET CATCHING FIRE PÅ BIO OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD! Ska försöka läsa ut boken ikväll :))))


Fars dag

Idag har jag inte gjort alls mycket. Men det blev en riktigt mysmiddag för att fira fars dag lite. Hummer, räkor, smörgåstårta, hur gott som helst! Nu litter jag och tittar på MTV EMA's vilket är helt cozy fastän jag borde plugga svenska. 





Hej

Träffade Sarah idag! Vi åkte in till stan en stund och fikade och shoppade. Det var mycket trevligt eftersom jag inte ser henne allt för ofta nu för tiden. Sen så åkte jag till centrum och åt lunch med Nanna (plocksallad på Ica är alltid lika gott lol), åkte hem, åt tårta och åkte sen moppe i ösregnet till Sofia. Vi såg på Avengers för att den är så sjukt bra. Sen kom jag hem vid 01:15 och ringde upp Johanna på Skype. Satt och pratade med henne och Adam i typ en timme. Saknar henne bajsmycket :( men om ca fem månader åker jag dit!! :D 



Mogna? Ja.

RSS 2.0