Någon som läser min blogg iallafall!

Tack Sandra! <3<3<3<3<3<3 lol


Läs sandras spännande blogg HÄÄÄR: www.utvandrarsandra.blogspot.se

JAG HAR BILJETTER TILL ONE DIRECTION

NÄSTA ÅR HAR ONE DIRECTION KONSERT I SVERIGE OCH VI KÖPTE BILJETTER IDAG!!!!! ASSÅ OMG JAG HÅLLER PÅ ATT BAJSA PÅ MIG!!!! JAG HADE SÅ JÄVLA KASSA PLATSER PÅ FÖRRA KONSERTEN, MEN NU HAR VI STÅPLATSER LÄNGST FRAM

STÅPLATSER LÄNGST FRAM

Allt detta tack vare Malins föräldrar! ASSÅ shit vilken tur jag har! Det var så att om man hade American Express så kunde man boka biljetter igår. Men jag kände ingen som hade ett sådant kort. Och sen kom Malin idag och sa att hon hade biljetter och sa att hon kunde kolla med hennes föräldrar om dom kunde köpa till oss också! OCH DET KUNDE DOM!!!

AGHHH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD

VI HAR PLATSER PÅ SEKTION BLUE!!!! AGHHHHHH

Mys

Skypeade en stund med johanna. Hon satt på starbucks och fikade i varma LA samtidigt som jag låg hemma under mitt täcke här i kalla Sverige...
Men det var jättekul att få prata med henne iallafall.

Jag saknar henne redan.





Hej läsare

Jag undrar vilka det är som läser min blogg. Jag har ju trots allt från 0 till 4 besökare varje dag, även fast en av dom är jag själv.
 
Ps. Det här är mitt första tidsinställda inlägg! Coolt va?

Fysik är ju inte alls kul


Orkar inteeeee


Jag hatar måndagar. Det är sämsta dagen. Plus att jag somnade typ kvart över tre igår, så min hjärna fungerar inte riktigt som den ska känner jag. Tur att det finns te man kan köpa i cafeterian!

Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat.




13/6-14

Where We Are tour 2014 

DOM KOMMER TILL SVERIGE IGEN JAG DÖR




Nu har hon åkt

Nu är min älskade syster på väg till det stora landet i väst och ska bo där i ca 1 och 1/2 år. Fy vad jag grät på flygplatsen och jag gråter fortfarande lite nu och då när jag tänker på hur länge hon faktiskt ska vara borta. Men nästa sommar drar vi till USA och hälsar på henne! Längtaaaar!! 
Hejdå kära syster <3




Helt overkligt

Du kommer vara borta i 1 och 1/2 år på andra sidan jorden. Usch 


Lökigt värre

Hähä igår på biologin satt alla vi naturare i s2 korridoren och kollade i mikroskop. Det var hur kul som helst! Haha. Vi tittade på cellerna och kromosomerna hos en lök. Det var kul :))

Jag lyckades tom ta kort på de små rackarna


De små svarta maskliknande sakerna är kromosomer! Woooow




Grönan

Juste, vi åkte faktiskt till grönan alla kusiner förra lördagen, det var mysigt!! :)








Nu är det fredag igen, och på söndag åker johanna till LA... Sjukt

Uttråkad i skolan

Jag har hål just nu. Jag känner ingen som har hål samtidigt som jag så det är lite tråkigt :( men men, jag sitter och försöker plugga till debbatartikeln vi ska skriva senare på svenskan idag så ja.
Ikväll kommer Julia och Jan hem till oss och imorgon kommer hela familjen Wastesson! Det kommer bli jättemysigt för att mina kusiner är lika sjuka i huvudet som jag är:) men vi ska ha en sista hejdågrej för Johanna som flyttar till L.A snart på lördag...
Där får ni några söta bilder också
Hejdå


Fler bilder från Kittelfjäll

 


RSS 2.0