Halloween på Rudis

I fredags firades det halloween på rudbeck! Det var mycket trevligt även fast det gick runt lite random människor och skrämde mig lite då och då men jaja. Skolan var pyntad och undefär 30% av alla elever hade klätt ut sig på ett eller annat sett. Jag gjorde inte det, men näsa år ska jag och då ska jag satsa som fan. Lol



Sofia var utklädd

Idag har jag hjälpt pappa att bygga tak och chillat. Sen tittade jag på Dispicable  Me och åt vanilj kesella :))) 



Trollflöjten

I förrigår var alla musikare o tvåan på kungliga operan och tittade på trollflöjten. Det var väldigt trevligt! Alla var helt stört duktiga och så var själva pjäsen väldigt rolig också! Dom hade gjort en modern tolkning av föreställningen. Det var tex massa björnar somdansafe och spelade piano lol. Det var kul iallafall! 

Ett annat plus var att jag Malin och Nanna var och åt på pizza hut innan så ja. Ni förstår. <3




LOS ANGELES

Jag och mina päron ska ju åka till johanna i juni nästa år, vilket jag är astaggad för!

Men, NU HAR ÄVEN JAG, JULIA OCH ANNA BOKAT EN RESA SÅ VI ÅKER DIT I APRIL!! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAAAAD!!! Weihooooooo
Så nu har jag alltså två resor inplanerade till L.A nästa år!!! :D 

Kaos

Vi håller på att bygga om vårt kök här hemma, så vårt hus är mer eller mindre kaos just nu. Vi har t.ex varken spis/ugn eller diskmaskin, så ikväll ska vi äta mat från Max :)))) Passade även på att skriva lite fina saker på väggen när man ändå kunde lol

Såhär ser köket ut just nu höhö

Myslördag

Igår var jag på "brunch" typ hos Sofia på morgonen. Jag var där först även fast jag trodde jag skulle komma dit sist för att jag var så långsam lol. Sen så åkte jag och Nanna till centrum och åt värdens mysigaste middag!!!!! På subway. Lol. Nämen sen åkte jag till Sofia vid typ nio och åt glass, choklad och tittade på The Ring som jag aldrig hade sett. Den var faktiskt lite läskig, vet ej varför dock. 
Idag ska jag kanske träna och sen måste jag plugga! :(



Min och Sofias choklad saknade en bit. Snopet va?

Bästa som kan hända <3

Så nu slutar jag 14:55 och imorgon börjar jag 11:40 och har bara en lektion :))))))


Trött som fan

Asså jag kan allvarligt sova hur mycket som helst, men jag är ändå lika trött hela tiden. Idag har jag gått runt och typ mått dåligt för att jag har varit trött och så har jag typ haft ont i huvudet och lite sånt(som jag har typ varje dag...) 
Men men. Vi var till Naturhistoriska Riksmuseet efter skolan med biologigruppen och lärde oss om evolutionen. Det var trevligt.
Sen så åkte jag och träffade Sarah och Elin och fikade vilket var supermysigt! :) det var kul att träffa dom igen!
Nu tänkte jag faktiskt typ läsa lite Shakespeare (<- lol det är till svenskan) och sen gå och lägga mig.

Hejdå



Party party

Igår bjöd på flera mysiga och roliga grejer. Först var jag hemma hos Helen som fyllde år igår och åt en jättemysig middag! 
Sen vid nio åkte jag vidare mot Kikkis som hade fest! Det var skitkul! Träffade massa mysiga människor som man inte träffat på ett tag och så! :) runt tio över tre fick jag skjuts hem av några dudes så jag slapp åka taxi :s







Typ första gången jag tar bilder på en fest så då tänker jag lägga upp dom.

Fysikprov

I tre timmar satt jag i aulan med typ 150 andra fysikelever. Det var ju inte alls speciellt kul att skriva prov så länge. Jag vet ärligt talat inte hur det gick. Jag svarade iallafall på de flesta frågorna förutom de svinsvåra a frågorna som jag typ inte alls hade någon aning om hur jag skulle räkna ut. En var typ såhär: 

En istapp faller från ett hustak och det tar 0,05sekunder för den att fara sista metern innan den slår i marken. Hur högt är huset?

Jaja, det är skönt att det är över nu iallafall. Så nu har jag typ inget plugg igen. Det går som i vågor... 


Tur att man hade godis iallafall!

Z förmiddag!!

Jätteskönt med z förmiddag idag! Sov typ 10 1/2 timme inatt, sen så satt jag och kollade på vänner och åt pasta med tomatsås(<---BÄSTA)! Sen så hade vi bara musik och utvecklingssamtal i skolan, så det var rätt lugnt :) dock så har jag fysikprov imorn så jag måste plugga :(((((((
Mat<3



GRATTIS SYSTER

Idag fyller min kära syster 20 år!!! Vi ringde och sjöng för henne på Skype, så  vi har liksom firat henne lite iallafall haha
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN




Cupcakes

(Shit vad jag har börjat blogga mycket nuförtiden...)

Idag har jag inte alls gjort mycket. Tittat på vänner, bakat klart mina Cupcakes och typ spelat Sims lol. Sen så kom en annan tremänning och mammas kusin hit och har ätit middag med oss och ska sova här också :) kul att träffa dom! 

Cupcakessss




Mysfrukost

Tog mig tid att göra mysig frukost idag som jag aldrig gör, och så satt jag och löste Melodikrysset med mamma! Haha lol 



Nu ska jag sova

För att jag är jättetrött och vill sova hela tiden. Jätteonödigt inlägg, men jag kände att jag ville blogga + att den här hunden är så söt.

Sover i min finfina Bench. tröja som vi köpte i Spanien!<3<3<3 lol

Babes


Nu måste ju faktiskt Alice också få ett eget inlägg! Thank u<3<3<3<3<3

Allt kom på samma gång

Fy fan vad jag är stressad hela tiden nu. Förra veckan hade jag ingenting i skolan.
I måndags skulle vi lämna in en short story om viktorianska eran. Igår och idag har vi skrivit en argumenterande text på engelskan, idag höll jag ett argumenterande tal på svenskan, imorn har jag biologiprov i genetik, på månda ska en labbrapport vara inlämnad, fysikprov på onsdag och sen så har jag både en svenska och en engelskabok som jag måste läsa ut på typ tre veckor.

Kul? Nej.



Åh men babe!!

Tack så mycket för att du läser min blogg Sofiaa!!<3<3<3<3<3<3 

Haha nu fick du också ett eget inlägg!!<3<3



RSS 2.0